Locatie

Hotelul Bucharest Majestic la care se poate ajunge fie direct din Calea Victoriei, fie din strada Academiei prin pasajul Majestic, este situat la doar 552 m de „km 0” si se afla in imediata vecinatate a numeroase obiective turistice: Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Teatrul Odeon, Teatrul de Revista Constantin Tanase, Teatrul National, Gradina Cismigiu si ofera accesul rapid spre alte centre comerciale importante si de business ale capitalei, fiind astfel alegerea potrivita atat pentru turisti, cat si pentru oameni de afaceri….

Istoric

Hotelul Majestic a fost conceput de catre arhitectul Grigore P. Cerchez, fost inginer civil, profesor si arhitect roman si primar interimar al Bucurestiului.
Este recunoscut ca fiind unul dintre adeptii si sustinatorii curentului istorist, de inspirare din trecut, concretizat in special in cladiri de factura neobrancoveneasca, dar si neogotica in arhitectura. A urmat cursurile de la École Centrale des Arts et Manufactures de la Paris iar in perioada 1876-1879 a ocupat la Bucuresti functia de inginer sef al orasului…